Selata na rožnění

Sele na rožnění Vám můžeme připravit od živé váhy 30 kg a výše. Podle velikosti Vaše grilu a počtu konzumentů Vám rádi poradíme, jak velkého čuníka zvolit. Přičemž z vlastní zkušenosti můžeme doporučit - čím vyšší váha, tím chutnější maso. Obvyklá velikost grilovaného selete se pohybuje mezi do 60kg (viz. ceník). Ale samozřejmě je možné urgilovat i čuníka o váze přes 100 kg.

Sele jsme schopni kompletně připravit ke grilovaní.  Dle Vaší volby může být s hlavou nebo bez hlavy (hlavně s ohledem na velikost grilu), s kůží nebo bez kůže (v tomto případě se dříve dočkáte masíčka ke konzumaci). Doporučujeme maso "naložit", je poté chutnější a křehčí. Vše pro nás profesionálně zajišťují Jatky Velvary - cena dle požadované úpravy a váhy - částku Vám sdělíme při objednávce.

Rovněž Vám můžeme připravit či doporučit marinádu na potírání během grilování.

Objednávka selete nutná minimálně týden předem.

alt  alt